torstai 13. maaliskuuta 2014

13. päivä - onnen päivä

Aamulla startattiin jo hyvissä ajoin puoli yhdeksän aikoihin ja suunnattiin Lappeenrantaa kohti koko perheen voimin. Tytöt ei tosiaan tienneet että olimme menossa hakemaan Mimmiä kotiin. Suuri yllätys se olikin kun sen heille lopulta kerroin.

Hyvillä mielin lähdimme kotia kohti. Mimmi oli tosi reipas autoilija. Ihan alussa vähän vinkui, mutta loppumatkan nukkuikin sitten mun sylissä.

Kotona annoin ensimmäiseksi ruuan ja sitten se sai rauhassa tutkailla paikkoja. Ensin otin Roopen tutustumaan uuteen tulokkaaseen. Eipä mennyt kauaa kun ne jo paineli perätysten takapihalla. Frodon kanssa olin varovaisempi kun siihen en ihan täysin pysty luottamaan miten reagoi. Iloiseksi yllätykseksi sekin oli tosi nätisiti pennun kanssa. Muutamat örinät tietenkin piti päästää, mutta tuntui jotenkin että alussa ihan yritti olla niinkuin mitään ei olisikaanm mutta sitten alkoi kiinnostaa hajut. Ei mennyt kauaakaan kun leikittiin jo olohuoneen lattialla. Kuvia tulee myöhemmin!

Pääsin jo toteuttamaan korvien liimaustakin kasvattajan ohjeiden mukaisesti. Kolmas kerta toden sanoi ja sain ne pysymäänkin. Huomasin, että toimenpide kannattaa tehdä silloin kun neiti nukkuu kun muuten oli aika liikkuvaista sorttia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti