tiistai 4. elokuuta 2015

Treeniä ja möllejä ym...

Ollaan Mimmin kanssa treenailtu vähän vaihdellen. Joku viikko useamman kerran ja joku viikko jäänyt välistä! Treenilistalla on ollut mm. keppien vahvistaminen, keinu ja juoksu A.

Aluksi keppien kanssa tuli ongelmaksi kakkos väli. Sitten kun tuli lisää vauhtia niin ei jotenkin saanut itseään koottua niin että olis taittunut 2. väliin. Se kun saatiin kuntoon niin sitten alkoi jäämään keppien viimeinen väli :P. Nyt kepit onnistuu n. 90 % varmuudella. Nyt työstellään eri lähestymiskulmia ja sitä että pääsisin vedättämään kunnolla ilman että lähtee liian aikaisin ulos kepeiltä.

Keinua tosiaan vahvisteltu ja juoksu A on aika jees!

Haaveissa olis että starttailtais viim. 7.9.15 omissa kisoissa Kotkassa. Toivotaan, että juoksut ei ihan vielä alkais.

Alla muutama video mölliradoista:




30.6.Pyhtää 1.sija

******
Loviisan seudun koirat järjesti jäsenilleen pienimuotoiset möllikisat. Juostiin siellä kolme rataa. Kaks möllihyppyä, joista voitettiin molemmat ja yksi agirata,josta tuloksena hylky. Agiradalla jätti kepeiltä viimeisen välin ja kerkesi sujahtaa putkeen ennen kuin sain sen korjattua. Alla möllihyppyrata




******

Käytiin Pyhtäällä 3.8.15 mölleilemässä. Mölliradalla 1. sija 




kisaavien radalla tuloksena oli hylky. Loikkasi puomin alastulon tosi ylhäältä, joten palautin. Virheitä sattu myös A:n jälkeen. Jostain syystä ei irronnut putkelle, ja mun suunnitelmissa oli tehdä lähetys putkelle ajoissa jotta ehdin persjättöön putken ja esteen jälkeen. Noh, en ehtinyt ja meinasin itse kaatua esteeseen ja huonon ohjauksen vuoksi tuli hypyn ohi! Radasta olen tyytyväinen keppeihin ja loppusuoraan. Teimme radan vielä uusintana. Siinä puominkontakti meni hyvin, noh vähän vahvistin sitä omalla liikkeellä. Tuloksena oli kumminkin puhdasrata!




******
Tällä viikolla on luvassa vielä Porvoo-Loviisa kaupunkiottelu. Se on järjestetty jo perinteisesti vuorotelleen yli 20 vuotta. Kisaoikeus on mölli, ykkös- ja kakkosluokkalaisilla. Kisa kisataan möllisäännöillä. Jokainen suorittaa radan kerran ja kolmen parhaan tulos lasketaan joka sitten ratkaisee mestaruuden! Toivotaan että meillä on Mimmin kanssa hyvä kisavire päällä :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti